Zin in een avondje gezelligheid?

 

Tijdens onze interactieve (Pub)quiz show ervaren de deelnemers zowel saamhorigheid als competitie, gebruiken ze hun kennis of hebben ze gewoon geluk en gaat het uiteraard om de glorieuze overwinning of het teleurstellende verlies. Dát en de humor en muzikaliteit van presentator 'Bennie Solo' maken het geheel tot een onvergetelijke Pubquiz avond.

 

We starten met een leuke meezinger om de spanning voor ‘de wedstrijd’ er even flink uit te zingen. Bennie Solo zal daarin natuurlijk het voortouw nemen en hij presenteert en begeleidt daarna de gehele quiz.

 

Bij de (Pub)quiz show wordt gebruik gemaakt van stemkastjes.

De deelnemers ontvangen per persoon of per groep hun eigen stemkastje.

 

Natuurlijk valt er ook nog wat te kiezen. De Quiz’ bestaat uit vragen verdeeld over talloze thema's waarmee u, inclusief een pauze, ongeveer 2½ uur quizplezier heeft. Ook kortere quizzen van 1 of 1½ uur behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u, om de quiz wat persoonlijker of herkenbaarder te maken, ook uw eigen vragen van tevoren bij ons aanleveren, zodat we die aan kunnen toevoegen. Mocht u een themaquiz willen spelen dan is dat ook mogelijk.

 

 

Bezoek ook eens de site

van Bennie Solo.

Telkens de nieuwste updates,

wetenswaardigheden

en natuurlijk de agenda.

 

BennieSolo.nl >