Dagvoorzitter

Presentator

Veilingmeester

René Peters

Dagvoorzitter, presentator, veilingmeester en méér!

 

René Peters voelt zich al ruim 25 jaar als een vis in het water op een podium voor een groot publiek. Hij is bij velen bekend als zijn alter ego Bennie Solo. Met dit spraakmakende, innemende type heeft hij al vele podia, zalen en evenementen op stelten gezet, maar René zit als rasartiest niet voor één gat gevangen.

 

 

 

 

 

René Peters

Dagvoorzitter

 

Als dagvoorzitter bereidt René zich uiteraard goed voor, leest zich in en stelt de sprekers op hun gemak. Verder stelt hij de juiste vragen bij Q & A en weet hij de juiste verbinding te leggen met de zaal. Vooral die interactie met de mensen in de zaal staat bij hem centraal. Het is belangrijk boeiend te blijven en het publiek op ieder moment te kunnen bereiken.

 

Meer weten? info@nose.nl >>>>

 

 

 

René Peters

Presentator

 

Als presentator heeft René inmiddels zijn sporen al méér dan verdiend. Moeiteloos praat deze alleskunner uw feest, productpresentatie of jubileum aan elkaar. De rol van ‘kartrekker’ moet zeker niet worden onderschat. Het is belangrijk te enthousiasmeren en iedereen ‘aan’ te laten gaan en staan. Daarnaast is René ook als zanger/presentator, spelleider of promotor inzetbaar. Dat kan allemaal in het Nederlands, maar ook bijvoorbeeld in het Duits is geen

enkel probleem.

 

Meer weten? info@nose.nl >>>>

 

René Peters

Veilingmeester

 

Als veilingmeester heeft René al heel wat geld bij elkaar

gehamerd. Hij weet met humor en overredingskracht zijn toehoorders, geheel vrijwillig, hun centjes afhandig te maken voor het goede doel.

Geen saaie opsomming van veilingstukken, maar een dynamische en professionele ‘verkoop’.

 

Het is belangrijk overzicht te hebben en te houden en

respect te hebben voor het doel van de veiling.

 

Meer weten? info@nose.nl >>>>